rss
twitter
    Ne yaptığım umrunda mı? O zaman twittterdan takip et :)

Google Plus 10 milyon kullanıcıya ulaşmış!

Google +'ın 10 milyon kullanıcıya ulaştığı konuşuluyordu fakat Google'dan resmi bir açıklama gelmemişti. Google’ın mali raporlarının açıklandığı an, Larry Page Google+ ile ilgili de istatistikleri belirtti. Google+ bildiğiniz gibi davetiye ile üye alımına devam etmesine rağmen, üye sayısı bakımından her geçen gün artıyor. Larry Page; çok kısa bir süre zarfı içerisinde Google+’nın 10 milyon üyeye ulaştığını açıkladı. Ayrıca yine Larry Page tarafından belirtilenlere göre; Google+’ya bir gün içerisinde yapılan paylaşım sayısı 1 milyarmış. Dolayısı ile Google+ her geçen gün büyümeye, büyüdükçe kendisini geliştirmeye devam ediyor. Umarım yakın zamanda facebook'u sollar.

İmkanı olmayan birilerine eşyalarınızı göndermeyi düşünür müydünüz?


Uzun süredir(4 ay olmuş, artık ihmal etmeyeceğim) bloga yazı yazmamışım, açılışı hayırlı bir şeyle yapayım dedim.

Kullanmadığınız eşyaları evin bir köşesine atmak yerine ihtiyacı olan fakat imkanı olmayan birine vermeye ne dersiniz? Alseninolsun.net isimli site tam da bunu amaçlıyor. Çeşitli kategorilerde(evcil hayvan, kitap, giysi vb.) ilan veriyorsunuz-maddi amaç gütmeden tabii ki-, daha sonra ihtiyacı olanlar size ulaşıyor ve onlara veriyorsunuz. Maddi olmasa bile manevi olarak çok şey kazanıyorsunuz.,

Bu siteyi kullanabilecek herkese çeşitli yollardan(blogunuz, twitter, facebook, google plus gibi) ulaştırırsanız en az sitede eşyalarınızı dağıtmak kadar iyi bir şey yapmış olursunuz.

Big Four of Thrash Metal

Thrash metal metal'in en sevdiğim dalıdır, ayrıca en sevdiğim müzik türleri arasında da ilk 3'e girer. Thrash Metal'in en büyük dört ismine değineceğim bu yazıda. Metallica, Slayer, Megadeth ve Anthrax çok sıkı gruplardır. Slayer'a pek ısınamadıysam da diğer grupları çok severim. Slayer yerine Manowar olsaydı daha iyi olurdu diye düşünüyorum hatta. Neyse, bu dörtlü toplanıp Sonisphere Festivali bünyesinde geziyor, hatta hatırlarsanız geçen yaz Türkiye'ye de gelmişlerdi. Ben ne yazık ki gidemedim bu konsere :( Ama en kısa sürede Sofia DVD'sini almayı kafama koydum, her ne kadar torrent sağ olsun izlemiş olsam da paraya kıyıp almak lazım. Hatta paraya kıyıp gitmek de lazımdı ama olmadı ne yazık ki. bu gruplar bir daha toplanmaz, toplansa da Türkiye'ye gelmez.

Ekşi Sözlük


Ekşi Sözlük her türlü şeylerle ilgili entryler(yazılar) girilen bir sitedir. Zaman zaman bilgi alabileceğiniz gibi zaman zaman yalan yanlış bilgilerle eğlenebilirsiniz. Ekşi Sözlüğün benim internet hayatımda önemli bir yeri vardır, gerçi tüm internet hayatında önemli yeri vardır ama bende de yeri büyüktür. Her bilgisayarı açtığımda en az bir kez girerim, bakarım. 3 yıldır yazar olmaya çalışıyordum, Aralık ayında yazdıklarımı beğenmeyip üyeliğimi uçurmuşlardı. Ben de eskiden aldığım bir üyeliğe tekrar girdim, 3 ay bekledim ve sonunda muradıma erdim! Artık ben de Ek$i Sözlük yazarıyım.. Liseliyim kabul ama düzgün şeyler yazmaya dikkat ediyorum. Diğer liseliler gibi anan zaa xdé xdé yazmıyorum hiçbir yerde. Neyse, Ekşi Sözlüğü bilmeyen olduğunu sanmıyorum zaten, bilmiyorsanız da deminden beri link verdiğim için girip bakmalısınız.

Merhaba Dünya!

Merhaba Dünya ve üstünde yaşayan Dünyalılar!

Ben Barkın, İzmir'de oturuyorum. Eşref paşa Anadolu Lisesinde okuyorum. Bu blog benim kişisel çöplüğüm olacak. Yaptığım şeyleri, hoşlandığım şeyleri, hoşlanmadığım şeyleri, yapamadığım ama yapmak istediğim şeyleri falan yazacağım. Blog işine yabancı değilim aslında, Blog Manyağı adında bir bloga sahiptim, bazı nedenlerden dolayı kapatmak zorunda kaldım. Artık buradayım, beni takip etmenizi bekliyorum artık, yapın bir güzellik. İlk yazıyı kısa tutayım, ileri ki yazılarımda görüşeceğiz.